Hotel Plattenhof

Avusturya Alpleri, Lech am Arlberg
Hotel Plattenhof Genel
Hotel Plattenhof Genel
Hotel Plattenhof Genel
Hotel Plattenhof Genel
Hotel Plattenhof Genel
Image More +92 fotoğraf
Hotel Plattenhof
Tannberg 293 Avusturya Alpleri, Lech am Arlberg

Hotel Plattenhof misafirlere Lech am Arlberg bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Lech-Oberlech-Zuers Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ruefikopf 1 Kayak Teleferiği ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel St. Christoph am Arlberg Kayak Alanı ile 13,3 mi (21,3 km) ve Ruefikopf 2 Kayak Teleferiği ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoran, misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 66 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı veya kapalı havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 9 toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Balkon
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Süit,
Süit, Balkon
Junior
Junior Süit (Large)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x