Hinterwies

Avusturya Alpleri, Lech am Arlberg
Hinterwies Genel
Hinterwies Genel
Hinterwies Öne Çıkan Resim
Hinterwies Yerinde Yemek
Hinterwies Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Hinterwies
Tannberg 186 Avusturya Alpleri, Lech am Arlberg

Hinterwies misafirlere Lech am Arlberg bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Lech-Oberlech-Zuers Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ruefikopf 1 Kayak Teleferiği ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel St. Christoph am Arlberg Kayak Alanı ile 13,3 mi (21,4 km) ve Ruefikopf 2 Kayak Teleferiği ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Hinterwies ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için DVD oynatıcı olan 30 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Economy
Economy Oda
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x