Hotel Planet Plaza

Düzlükler, Bombay
Hotel Planet Plaza Öne Çıkan Resim
Hotel Planet Plaza Dış Mekan
Hotel Planet Plaza Kahvaltı
Hotel Planet Plaza Oda Manzaraları
Hotel Planet Plaza Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Hotel Planet Plaza
Andheri Kurla Main Road, Opp/ Mukund Nagar Hosp., Marol, Andheri East Düzlükler, Bombay

Bombay bölgesindeki Hotel Planet Plaza misafirlere iş merkezinde, MIDC Sanayi Bölgesi ve Santacruz Elektronik İhracat İşlem Bölgesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 4,8 mi (7,7 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x