Dragonfly Apartments Emerald

Central Mumbai, Bombay
Dragonfly Apartments Emerald Öne Çıkan Resim
Dragonfly Apartments Emerald Dış Mekan
Dragonfly Apartments Emerald Yerinde Yemek
Dragonfly Apartments Emerald Oda Düzeni
Dragonfly Apartments Emerald Oda Düzeni
Image More +41 fotoğraf
Dragonfly Apartments Emerald
501 Krishna Enclave Building J. B. Nagar, Andheri East Central Mumbai, Bombay

Dragonfly Apartments Emerald misafirlere Bombay merkezinde, MIDC Sanayi Bölgesi ve Santacruz Elektronik İhracat İşlem Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 4,5 mi (7,3 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Room
Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x