Hôtel Plaisance

Black Perigord, Vitrac
Hôtel Plaisance Öne Çıkan Resim
Hôtel Plaisance Dış Mekan
Hôtel Plaisance Dış Mekan
Hôtel Plaisance Dış Mekan
Hôtel Plaisance Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hôtel Plaisance
Le Port Black Perigord, Vitrac

Vitrac bölgesindeki Hôtel Plaisance misafirlere nehir üzerinde, Domme Turizm Bürosu ve Eglise de Notre Dame de l'Assoption ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Les Jardins d'Eau ile 4,6 mi (7,5 km) ve Cour des Chanoines ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Restaurant, Hôtel Plaisance misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x