Domaine de Rochebois

Black Perigord, Vitrac
Domaine de Rochebois Genel
Domaine de Rochebois Genel
Domaine de Rochebois Genel
Domaine de Rochebois Genel
Domaine de Rochebois Genel
Image More +44 fotoğraf
Domaine de Rochebois
2 route du chateau de montfort Black Perigord, Vitrac

Vitrac bölgesindeki Domaine de Rochebois misafirlere kırsal bölgede, Les Jardins d'Eau ve Eglise de Notre Dame de l'Assoption ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Domme Turizm Bürosu ile 4,3 mi (6,9 km) ve Cour des Chanoines ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 odada ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken kapalı havuz ve sezonluk açık havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Prestige)
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda (Prestige)
Junior
Junior Süit (Double Room)
Junior
Junior Süit
Süit
Süit (Double Room)
Süit
Süit (Duplex)
Süit
Süit (Prestige double room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x