Hotel Pisacane

Cilento (bölge), Sapri
Hotel Pisacane Genel
Hotel Pisacane Genel
Hotel Pisacane Öne Çıkan Resim
Hotel Pisacane Dış Mekan
Hotel Pisacane Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Pisacane
Via Carlo Alberto 35 Cilento (bölge), Sapri

Sapri bölgesindeki Hotel Pisacane konaklamanızda Spiaggia di Sapri ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Spiaggia dei Crivi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Spiaggia delle Grotta ile 5,7 mi (9,2 km) ve Spiaggia Portacquafridda ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x