Hotel Orion

Cilento (bölge), Villammare
Hotel Orion Genel
Hotel Orion Genel
Hotel Orion Genel
Hotel Orion Öne Çıkan Resim
Hotel Orion Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Hotel Orion
Via Carlo Pisacane 69 Villammare Cilento (bölge), Villammare

Hotel Orion konaklamanızda Vibonati bölgesinde, Scario Limanı ile 12,1 km (7,5 mi) ve Cascate Capelli di Venere ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel WWF Oasis Bussento Mağaraları ile 17,2 km ve Monte San Biagio ile 24 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

36 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon
Superior
Superior Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x