Hotel Pio XII Jumilla

Jumilla
Hotel Pio XII Jumilla Öne Çıkan Resim
Hotel Pio XII Jumilla Dış Mekan
Hotel Pio XII Jumilla Dış Mekan
Hotel Pio XII Jumilla Dış Mekan
Hotel Pio XII Jumilla İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Pio XII Jumilla
Calle Ortega y Gasset, 12 , Jumilla

Jumilla bölgesindeki Hotel Pio XII Jumilla konaklamanızda Museo del Vino Juan Carcelen Şarap Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Bodegas Luzon Şaraphanesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Bodegas Carchelo Şaraphanesi ile 6,5 mi (10,5 km) ve Casa de la Ermita Şaraphanesi ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve balo salonu vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x