Casa Boquera Resort & Winery

Yecla
Casa Boquera Resort & Winery Genel
Casa Boquera Resort & Winery Genel
Casa Boquera Resort & Winery Genel
Casa Boquera Resort & Winery Öne Çıkan Resim
Casa Boquera Resort & Winery Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Casa Boquera Resort & Winery
Paraje Boquera Del Carche Apartado de correos 421 , Yecla

Casa Boquera Resort & Winery konaklamanızda Yecla bölgesinde, dağda, Carche Sıradağları ile 33,4 km (20,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Carche Şaraphanesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Casa de la Ermita Şaraphanesi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Casa Boquera Gourmet misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı İspanyol mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz bitişik şaraphane, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Gran
Gran Reserva
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x