Hotel Piedraluna

Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City
Hotel Piedraluna Öne Çıkan Resim
Hotel Piedraluna İç Mekan
Hotel Piedraluna Yerinde Yemek
Hotel Piedraluna Yerinde Yemek
Hotel Piedraluna Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Hotel Piedraluna
15 calle 10-62 zona 10 Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City

Hotel Piedraluna misafirlere Guatemala City (Zona 10) bölgesinde, İsrail Guatemala Elçiliği ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kanada Elçiliği ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paseo Cayala ile 5,7 mi (9,2 km) ve Guatemala ABD Büyükelçiliği ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x