Hotel Phoenix

İç Hırvatistan, Zagreb
Hotel Phoenix Genel
Hotel Phoenix Genel
Hotel Phoenix Genel
Hotel Phoenix Öne Çıkan Resim
Hotel Phoenix Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Phoenix
Sesvetska cesta 29 İç Hırvatistan, Zagreb

Zagreb bölgesindeki Hotel Phoenix misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Garden Mall alışveriş merkezi ve Nama ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel City Center One East ile 6,5 mi (10,4 km) ve Miroslav Kraljevic Galerisi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Maestro ideal; otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Bitişik şaraphane ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. 5 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Zagreb bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10760 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x