Antunovic Hotel East

İç Hırvatistan, Zagreb
Antunovic Hotel East Genel
Antunovic Hotel East Genel
Antunovic Hotel East Genel
Antunovic Hotel East Genel
Antunovic Hotel East Genel
Image More +35 fotoğraf
Antunovic Hotel East
KOBILJACKA CESTA 102/2 İç Hırvatistan, Zagreb

Antunovic Hotel East misafirlere Zagreb bölgesinde, havaalanı yakınında ve City Center One East ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Garden Mall alışveriş merkezi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Zagreb Hayvanat Bahçesi ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 49 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası mevcuttur. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Zagreb bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8611 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x