Hotel Petrovac

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Petrovac
Hotel Petrovac Öne Çıkan Resim
Hotel Petrovac Dış Mekan
Hotel Petrovac Dış Mekan
Hotel Petrovac İç Mekan
Hotel Petrovac Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
Hotel Petrovac
Mirista bb Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Petrovac

Petrovac bölgesindeki Hotel Petrovac konaklamanızda, Red Commune Memorial House ve Roman mosaics ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Elijah’s Church ile 0,4 mi (0,7 km) ve Perazica Do Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Hotel Petrovac misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Airport transfer)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Boat trip)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x