Hotel Petra

La Romanina
Hotel Petra Genel
Hotel Petra Öne Çıkan Resim
Hotel Petra Dış Mekan
Hotel Petra Dış Mekan
Hotel Petra Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel Petra
Via Sante Vandi 78 , La Romanina

Hotel Petra konaklamanızda Roma bölgesinde, Cinecitta World ile 28 km (17,4 mi) ve Rainbow MagicLand (Eğlence Merkezi) ile 34 km (21,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Roma Forumu ile 8 mi (12,9 km) ve Circus Maximus ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 9.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık tenis kortu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x