Hotel Perla Riviera

Route Napoléon, Cagnes-sur-Mer
Hotel Perla Riviera Genel
Hotel Perla Riviera Genel
Hotel Perla Riviera Öne Çıkan Resim
Hotel Perla Riviera Dış Mekan
Hotel Perla Riviera Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Perla Riviera
369, route de la Colle la Grange Rimade Route Napoléon, Cagnes-sur-Mer

Hotel Perla Riviera misafirlere Cagnes-sur-Mer bölgesinde, havaalanı yakınında, Polygone Riviera yakınında ve Haut de Cagnes ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Promenade des Anglais ile 6,1 mi (9,9 km) ve Massena Meydanı ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

LA O C, Hotel Perla Riviera misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bağlantılı Odalar
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x