La Bastide Gourmande

Route Napoléon, La Colle-sur-Loup
La Bastide Gourmande Öne Çıkan Resim
La Bastide Gourmande Dış Mekan
La Bastide Gourmande Dış Mekan
La Bastide Gourmande Yerinde Yemek
La Bastide Gourmande Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
La Bastide Gourmande
660 Route De Cagnes Route Napoléon, La Colle-sur-Loup

La Colle-sur-Loup bölgesindeki La Bastide Gourmande misafirlere banliyöde, Polygone Riviera ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Haut de Cagnes ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Promenade des Anglais ile 7 mi (11,3 km) ve Croisette Sahil Gezi Yolu ile 14,3 mi (23 km) mesafede.

La Bastide Gourmande misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Cosy)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (King size)
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x