Hotel People

Volga (bölge), Penza
Hotel People Genel
Hotel People Öne Çıkan Resim
Hotel People İç Mekan
Hotel People İç Mekan
Hotel People İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel People
Ulyanovskay, 15 Volga (bölge), Penza

Penza bölgesindeki Hotel People konaklamanızda, Filarmoniya ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lunacharsky Penza Bölge Dram Tiyatrosu ile 6 mi (9,7 km) ve Penza Regional Drama Theater ile 6,1 mi (9,7 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Mutfak
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Mutfak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x