Hotel PentHouse

Ponte Pattoli
Hotel PentHouse Öne Çıkan Resim
Hotel PentHouse Dış Mekan
Hotel PentHouse İç Mekan
Hotel PentHouse Yerinde Yemek
Hotel PentHouse Banyo Tipleri
Image More +20 fotoğraf
Hotel PentHouse
Str. Ponte Pattoli - Ponte Resina 1/A-22 , Ponte Pattoli

Perugia bölgesindeki Hotel PentHouse konaklamanızda Tiber River ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Castello di Ramazzano ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu küçük otel St. Mary of the Angels Bazilikası ile 16,4 mi (26,5 km) ve Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 16,8 mi (27 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 51 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Perugia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 2303 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Jakuzi
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x