Hotel Pensione Elena

Rimini Coast, Misano Adriatico
Hotel Pensione Elena Genel
Hotel Pensione Elena Öne Çıkan Resim
Hotel Pensione Elena Dış Mekan
Hotel Pensione Elena Dış Mekan
Hotel Pensione Elena Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hotel Pensione Elena
Via Sardegna 9 Rimini Coast, Misano Adriatico

Misano Adriatico bölgesindeki Hotel Pensione Elena konaklamanızda, Riccione Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Riviera Romagnola ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 2,6 mi (4,2 km) ve Rimini Plajı ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x