Hotel Atlantic Riviera

Rimini Coast, Misano Adriatico
Hotel Atlantic Riviera Öne Çıkan Resim
Hotel Atlantic Riviera Dış Mekan
Hotel Atlantic Riviera Dış Mekan
Hotel Atlantic Riviera İç Mekan
Hotel Atlantic Riviera Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Hotel Atlantic Riviera
Via Sardegna, 28 Rimini Coast, Misano Adriatico

Misano Adriatico bölgesindeki Hotel Atlantic Riviera misafirlere deniz kıyısında, Riccione Beach ve Riviera Romagnola ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 2,5 mi (4,1 km) ve Rimini Plajı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 53 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x