Hotel Peko

Bohemia, Prag
Hotel Peko Öne Çıkan Resim
Hotel Peko Dış Mekan
Hotel Peko Dış Mekan
Hotel Peko Dış Mekan
Hotel Peko Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Hotel Peko
Brtnická 713/1 Praha 10 - Vršovice Bohemia, Prag

Hotel Peko konaklamanızda Prag bölgesinde, Wenceslas Meydanı ile 5,2 km (3,2 mi) ve Dans Eden Ev ile 5,8 km (3,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Prag Astronomik Saat Kulesi ile 7,7 km (4,8 mil) ve Eski Şehir Meydanı ile 7,8 km (4,8 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (With Extra Bed)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x