Hôtel Parister

Paris
Hôtel Parister Genel
Hôtel Parister Genel
Hôtel Parister Genel
Hôtel Parister Genel
Hôtel Parister Genel
Image More +87 fotoğraf
Hôtel Parister
19 rue Saulnier , Paris

Hôtel Parister size Paris merkezinde, Garnier Opera Binası ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Louvre Müzesi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Les Passerelles ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Spa Access)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Spa Access)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Spa Access)
Dubleks,
Dubleks, Teras (Spa Access)
Junior
Junior Süit (Spa Access)
Junior
Junior Süit, Teras (Spa Access)
Dubleks
Dubleks (Hammam)
Dubleks
Dubleks (Spa Access)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x