Hotel Panorama

Black Sea Coast, Novorossijsk
Hotel Panorama Öne Çıkan Resim
Hotel Panorama Kahvaltı
Hotel Panorama Yerinde Yemek
Hotel Panorama Oda Manzaraları
Hotel Panorama Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Hotel Panorama
urochishe Shirokaya Balka Black Sea Coast, Novorossijsk

Hotel Panorama misafirlere Novorossijsk bölgesinde, plaj yakınında ve Novorossiysk Devlet Tarih Müzesi Koruma Alanı ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Malaya Zamlya Donanma Anıtı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Lake Abrau ile 12,1 mi (19,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 37 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Premium
Premium Süit
Standard
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Stüdyo
Room
Superior Oda
Room
Luxury Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x