Hilton Garden Inn Novorossiysk

Black Sea Coast, Novorossijsk
Hilton Garden Inn Novorossiysk Genel
Hilton Garden Inn Novorossiysk Genel
Hilton Garden Inn Novorossiysk Genel
Hilton Garden Inn Novorossiysk Genel
Hilton Garden Inn Novorossiysk Genel
Image More +41 fotoğraf
Hilton Garden Inn Novorossiysk
29G, Naberezhnaya imeni Admirala Serebryakova Street Black Sea Coast, Novorossijsk

Hilton Garden Inn Novorossiysk size Novorossijsk merkezinde, Novorossiysk Devlet Tarih Müzesi Koruma Alanı ve Malaya Zamlya Donanma Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lake Abrau ile 13,8 mi (22,2 km) ve Eski Park Kültür Merkezi ile 15,8 mi (25,4 km) mesafede.

The Garden Grille yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

130 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Novorossijsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8073 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Teras
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x