Hotel Palma Blanca del Mar

Caribbean Lowlands, Puerto de Gaira
Hotel Palma Blanca del Mar Genel
Hotel Palma Blanca del Mar Genel
Hotel Palma Blanca del Mar Öne Çıkan Resim
Hotel Palma Blanca del Mar Dış Mekan
Hotel Palma Blanca del Mar Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Hotel Palma Blanca del Mar
Calle 20 No 1 B - 69 Rodadero Caribbean Lowlands, Puerto de Gaira

Hotel Palma Blanca del Mar misafirlere Santa Marta (El Rodadero) bölgesinde, Magdalena River yakınında ve Rodadero Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tayrona Ulusal Doğa Parkı ile 12,5 mi (20,2 km) ve Arrecife Shopping Center ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x