Hotel Palisad

Zlatibor
Hotel Palisad Genel
Hotel Palisad Genel
Hotel Palisad Genel
Hotel Palisad Genel
Hotel Palisad Genel
Image More +95 fotoğraf
Hotel Palisad
Naselje Jezero bb , Zlatibor

Hotel Palisad konaklamanızda Zlatibor bölgesinde, göl üzerinde, Zlatiborsko Lake ve Gold Gondola ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dino Park ile 1,5 km ve Ribničko jezero Gölü ile 8,6 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 219 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Zlatibor bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10872 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Double room with Terrace

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x