Hotel Palazzo Krataiis

Costa Viola, Scilla
Hotel Palazzo Krataiis Öne Çıkan Resim
Hotel Palazzo Krataiis İç Mekan
Hotel Palazzo Krataiis Oda Manzaraları
Hotel Palazzo Krataiis Oda Düzeni
Hotel Palazzo Krataiis Oda Düzeni
Image More +74 fotoğraf
Hotel Palazzo Krataiis
Via Omiccioli 30, 89058 Scilla, Italy Costa Viola, Scilla

Hotel Palazzo Krataiis misafirlere Scilla bölgesinde, deniz kıyısında, Marina Grande Plajı ve Chiesa dello Spirito Santo yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 9,8 mi (15,8 km) ve Scilla Kalesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Öğle yemeği servisi yapan Ristorante Palazzo Kratai restoranı yerel mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda (Attic)
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x