Chianalea 54

Costa Viola, Scilla
Chianalea 54 Dış Mekan
Chianalea 54 Dış Mekan
Chianalea 54 Dış Mekan
Chianalea 54 İç Mekan
Chianalea 54 Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Chianalea 54
via Zagari, 54 Costa Viola, Scilla

Chianalea 54 misafirlere Scilla bölgesinde, körfez yakınında, Scilla Kalesi ile Marina Grande Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 9,6 mi (15,5 km) ve Chiesa dello Spirito Santo ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x