Hotel Palace Galapagos

Santa Cruz Adası, Puerto Ayora
Hotel Palace Galapagos Öne Çıkan Resim
Hotel Palace Galapagos Dış Mekan
Hotel Palace Galapagos Dış Mekan
Hotel Palace Galapagos Dış Mekan
Hotel Palace Galapagos Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel Palace Galapagos
Petrel 466 and Floereana Santa Cruz Adası, Puerto Ayora

Puerto Ayora bölgesindeki Hotel Palace Galapagos misafirlere deniz kıyısında, Malecon ve Charles Darwin Araştırma İstasyonu ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Las Grietas ile 1,3 km (0,8 mil) ve Tortuga Bay Plajı ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Restoranda Hotel Palace Galapagos misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Zemin Kat
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Küvet, Kule
Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x