Maidith Galapagos Inn

Santa Cruz Adası, Puerto Ayora
Maidith Galapagos Inn Genel
Maidith Galapagos Inn Genel
Maidith Galapagos Inn Öne Çıkan Resim
Maidith Galapagos Inn Dış Mekan
Maidith Galapagos Inn Dış Mekan
Image More +154 fotoğraf
Maidith Galapagos Inn
Cucuve s/n entre Seymour y Floreana frente al Campeón Santa Cruz Adası, Puerto Ayora

Maidith Galapagos Inn Puerto Ayora merkezinde, Galapagos Ulusal Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Las Ninfas Lagoon ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Charles Darwin Araştırma İstasyonu ile 1 km (0,6 mi) ve Playa de los Alemanes Plajı ile 1,4 km (0,9 mi) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) bulunmaktadır. Bu otelde misafilere genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Fragata
Fragata
Cucuve
Cucuve
Pelikano
Pelikano
Room
Albatros
Room
Cormorant
Room
Gaviota
Room
Pinzones
Room
Pingüinos
Room
Piqueros

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x