Hotel Osho Home

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Hotel Osho Home Genel
Hotel Osho Home Genel
Hotel Osho Home Genel
Hotel Osho Home Öne Çıkan Resim
Hotel Osho Home Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Osho Home
Jyatha, Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Hotel Osho Home misafirlere Kathmandu (Thamel) bölgesinde, Three Goddesses Temples ve Garden of Dreams (Rüya Bahçesi) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Boudhanath ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x