Hotel Orchid Garden

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Orchid  Garden Öne Çıkan Resim
Hotel Orchid  Garden Dış Mekan
Hotel Orchid  Garden Dış Mekan
Hotel Orchid  Garden Yerinde Yemek
Hotel Orchid  Garden Banyo Tipleri
Image More +20 fotoğraf
Hotel Orchid Garden
51/1 Desh Bandhu Gupta Road Karol Bagh, Opp. Khalsa College Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Orchid Garden misafirlere Yeni Delhi (Karol Bagh) bölgesinde, Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ve BLK Super İhtisas Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 2,7 mi (4,3 km) ve Chandni Chowk ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Executive)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda (Super)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x