Hotel Good Palace

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Good Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Good Palace Dış Mekan
Hotel Good Palace Dış Mekan
Hotel Good Palace Dış Mekan
Hotel Good Palace Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel Good Palace
15A/63, W.E.A. Ajmal Khan Road Near Roopak Store, Karol Bagh Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Good Palace size Yeni Delhi merkezinde, Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ve BLK Super İhtisas Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Chandni Chowk ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x