Hotel Olympic

Taman Sari
Hotel Olympic Genel
Hotel Olympic Öne Çıkan Resim
Hotel Olympic Dış Mekan
Hotel Olympic Yerinde Yemek
Hotel Olympic Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Hotel Olympic
JL.Mangga Besar VII No. 63 A , Taman Sari

Cakarta (Eski Cakarta) bölgesindeki Hotel Olympic misafirlere Pancoran Chinatown Point Alışveriş Merkezi ve Plaza Glodok ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Pantai Pasir Putih PIK 2 ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Coffee Shop restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 115 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x