Hotel Olimpia

Versilia, Forte dei Marmi
Hotel Olimpia Genel
Hotel Olimpia Genel
Hotel Olimpia Öne Çıkan Resim
Hotel Olimpia Dış Mekan
Hotel Olimpia Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Olimpia
VIA MARCO POLO Versilia, Forte dei Marmi

Hotel Olimpia misafirlere Forte dei Marmi merkezinde, Church of San Francesco - Capuchin Friars Monastery ve Forte dei Marmi Fortress ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Forte dei Marmi Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Viareggio Plajı ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x