A Due Passi

Versilia, Forte dei Marmi
A Due Passi Öne Çıkan Resim
A Due Passi İç Mekan
A Due Passi İç Mekan
A Due Passi İç Mekan
A Due Passi İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
A Due Passi
Via Giuseppe Mazzini, 160 Versilia, Forte dei Marmi

A Due Passi misafirlere Forte dei Marmi bölgesinde, plaj yakınında, Church of San Francesco - Capuchin Friars Monastery ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Forte dei Marmi Fortress ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Forte dei Marmi Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Viareggio Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Konak otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu konak otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x