Hotel Old Cinema

Fil Dağları, Kampot
Hotel Old Cinema Genel
Hotel Old Cinema Genel
Hotel Old Cinema Genel
Hotel Old Cinema Öne Çıkan Resim
Hotel Old Cinema Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Old Cinema
Street 700, 27 Fil Dağları, Kampot

Hotel Old Cinema konaklamanızda Kampot merkezinde, Kampot Provincial Museum ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kampot Tuz Düzlükleri ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Bokor Ulusal Parkı ile 5,5 km (3,4 mil) ve La Plantation Çiftliği ile 16,9 km (10,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x