Hotel Odéon Saint Germain

Left Bank, Paris
Hotel Odéon Saint Germain Genel
Hotel Odéon Saint Germain Genel
Hotel Odéon Saint Germain Genel
Hotel Odéon Saint Germain Genel
Hotel Odéon Saint Germain Genel
Image More +60 fotoğraf
Hotel Odéon Saint Germain
13, rue Saint Sulpice Left Bank, Paris

Hotel Odéon Saint Germain size Paris merkezinde, Lüksemburg Bahçeleri ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Louvre Müzesi ile yürüyerek 13 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Notre Dame Katedrali ile 0,7 mi (1,2 km) ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde misafilere lobide şömine ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x