Hotel Océano Cartagena

Caribbean Lowlands, Cartagena
Hotel Océano Cartagena Öne Çıkan Resim
Hotel Océano Cartagena İç Mekan
Hotel Océano Cartagena Dış Mekanlar
Hotel Océano Cartagena Havuz
Hotel Océano Cartagena Havuz
Image More +8 fotoğraf
Hotel Océano Cartagena
Bosque Dg. 21 45-35 Avenida Principal Caribbean Lowlands, Cartagena

Hotel Océano Cartagena misafirlere Cartagena (El Bosque) bölgesinde, Cartagena İskelesi ve Nuevo Bosque Softbol Stadı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ayala Center ile 3,2 mi (5,2 km) ve Cartagena de Indias Kongre Merkezi ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 75 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Özel Banyo
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Özel Banyo
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x