Hotel Altamar

Caribbean Lowlands, Cartagena
Hotel Altamar Öne Çıkan Resim
Hotel Altamar İç Mekan
Hotel Altamar İç Mekan
Hotel Altamar Yerinde Yemek
Hotel Altamar Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Hotel Altamar
El Bosque,Transversal 54 No. 21B-57 Caribbean Lowlands, Cartagena

Hotel Altamar misafirlere Cartagena (El Bosque) bölgesinde, Nuevo Bosque Softbol Stadı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Clinica Blas de Lezo ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ayala Center ile 4,1 mi (6,5 km) ve Cartagena de Indias Kongre Merkezi ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Fogon de Altamar, Hotel Altamar misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Family Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x