Hotel Oberig Kiev

Sağ Yaka, Kiev
Hotel Oberig Kiev Genel
Hotel Oberig Kiev Genel
Hotel Oberig Kiev Genel
Hotel Oberig Kiev Genel
Hotel Oberig Kiev Öne Çıkan Resim
Image More +68 fotoğraf
Hotel Oberig Kiev
Lobanovskyi Ave. 25/16 Sağ Yaka, Kiev

Hotel Oberig Kiev misafirlere Kyiv (Solomjanskyj) bölgesinde, Protasiv Yar Kayak Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Mykhailo Hrushevsky Tarihi Anı Müzesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ukrayna Önemli Şahsiyetler Kültür Müzesi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Kiev Taras Shevchenko Ulusal Üniversitesi ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 11.00, hafta sonu 9.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirlerimiz için Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x