Hotel Oasis Belorizonte

Santa Maria
Hotel Oasis Belorizonte Genel
Hotel Oasis Belorizonte Genel
Hotel Oasis Belorizonte Genel
Hotel Oasis Belorizonte Genel
Hotel Oasis Belorizonte Genel
Image More +92 fotoğraf
Hotel Oasis Belorizonte
Santa Maria , Santa Maria

Hotel Oasis Belorizonte misafirlere Sal bölgesinde, plajda, Santa Maria İskelesi ve Santa Maria Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Nazarene Kilisesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Santa Maria Belediye Pazarı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Santa Maria yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 355 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Bungalov
Room
Standard Bungalov
Room
Superior Bungalov
Room
Comfort Bungalov
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x