Aparthotel Tropical

Santa Maria
Aparthotel Tropical Öne Çıkan Resim
Aparthotel Tropical Dış Mekan
Aparthotel Tropical Dış Mekan
Aparthotel Tropical Dış Mekan
Aparthotel Tropical Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Aparthotel Tropical
NA Dona Salininhia, Ponta Preta Santa Maria , Santa Maria

Aparthotel Tropical misafirlere Sal bölgesinde, plaj yakınında, Santa Maria İskelesi ve Santa Maria Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Nazarene Kilisesi ile 1 mi (1,7 km) ve Santa Maria Belediye Pazarı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda Aparthotel Tropical misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 85 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x