Hotel Nutibara

Andean Highlands, Medellin
Hotel Nutibara Genel
Hotel Nutibara Genel
Hotel Nutibara Genel
Hotel Nutibara Genel
Hotel Nutibara Öne Çıkan Resim
Image More +73 fotoğraf
Hotel Nutibara
Calle 52 A #50-46 Andean Highlands, Medellin

Hotel Nutibara konaklamanızda Medellin merkezinde, Palacio de la Cultura (Kültür Sarayı) yakınında ve San Antonio Park ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Park of Lights (Işıklar Parkı) ile 1,4 km (0,9 mil) ve Plaza Mayor Fuar Merkezi ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 128 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kule
Room
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Junior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x