Hotel Nova Odessa

Nova Odessa
Hotel Nova Odessa Genel
Hotel Nova Odessa Genel
Hotel Nova Odessa Genel
Hotel Nova Odessa Genel
Hotel Nova Odessa Genel
Image More +51 fotoğraf
Hotel Nova Odessa
Avenida Dr. Eddy de Freitas Crisciuma , Nova Odessa

Nova Odessa bölgesindeki Hotel Nova Odessa konaklamanızda, Plantarum Botanik Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Zeca Elias Uluslararası Mini Yarış Pisti ile 3,7 mi (6 km) ve Elis Regina Arena Tiyatrosu ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için hotel ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x