Hotel Marcan

Sumare
Hotel Marcan Öne Çıkan Resim
Hotel Marcan Dış Mekan
Hotel Marcan Dış Mekan
Hotel Marcan İç Mekan
Hotel Marcan Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Hotel Marcan
113 Rua Benedito Simeão de Camargo , Sumare

Sumare bölgesindeki Hotel Marcan konaklamanızda Macarenko Meydanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve UPA Engineer Marcos Aurélio De Marchi - Sumaré ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Plantarum Botanik Bahçesi ile 4,3 mi (6,9 km) ve Shopping Hortolandia Alışveriş Merkezi ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x