Hotel Nontue

Avenida Corrientes
Hotel Nontue Genel
Hotel Nontue Öne Çıkan Resim
Hotel Nontue Dış Mekan
Hotel Nontue Dış Mekan
Hotel Nontue Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Nontue
Avenida Corrientes 3321 , Avenida Corrientes

Hotel Nontue size Buenos Aires merkezinde, Obelisco ve Neverland ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palermo Soho ile 1,7 mi (2,7 km) ve Recoleta Mezarlığı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Yemek servisi için El Viejo Mercado ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 84 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x