Arc Abasto Studios

Avenida Corrientes
Arc Abasto Studios Öne Çıkan Resim
Arc Abasto Studios Dış Mekan
Arc Abasto Studios Banyo Tipleri
Arc Abasto Studios Banyo Tipleri
Arc Abasto Studios Banyo Tipleri
Image More +40 fotoğraf
Arc Abasto Studios
Lavalle 3086 , Avenida Corrientes

Arc Abasto Studios konaklamanızda, Buenos Aires merkezinde, Abasto Alışveriş Merkezi yakınında ve Museo Casa Carlos Gardel ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Ciudad Cultural Konex ile 1 km (0,6 mil) ve El Ateneo Grand Splendid Kitap Mağazası ile 2,2 km (1,4 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Family
Family Stüdyo, Birden Çok Yatak
Room
Superior Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x