Hotel Nika

Siberia, Barnaul
Hotel Nika Öne Çıkan Resim
Hotel Nika Dış Mekan
Hotel Nika İç Mekan
Hotel Nika Kahvaltı
Hotel Nika Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Hotel Nika
Russia st. Furmanova, 61a Siberia, Barnaul

Barnaul bölgesindeki Hotel Nika konaklamanızda Edelveys Parkı ve Altay Devlet Bölge Şukşin Dram Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel T-34 Anıtı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Güzel ve Uygulamalı Sanatlar Bölge Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Oda
Room
Luxury Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x